Як підвищити унікальність роботи? Відповідь — легко!

Під час написання кваліфікаційної роботи (магістерської, дипломної, бакалаврської) студенти стикаються з унікальністю роботи. Варто зазначити що курсові, реферати, контрольні, тези, есе, статті теж повинні бути унікальні. Автори «Легко в учебе» знають, як написати унікальну роботу й за короткий термін.

Курсова, це не найскладніша робота, бо вона не зрівняється з бакалаврської, магістерської, дисертацією, але унікальність курсової повинна бути на рівні. Традиційно чим вище оригінальність в роботі, тим якіснішим вважається курсова, магістерська дисертація, це не зовсім правильно, тому що на якість роботи на замовлення впливають й інші параметри (барвистість розкриття теми, новизна, практичні аспекти теми, дослідження та інші), але не будь-яких сумнівів унікальність — важливий фактор при написанні дипломної роботи.

Багато викладачів, перед читанням роботи, перевіряють її на запозичення з мережевих джерел та коли таких списування багато, роботу називають плагіат і її повертають на доопрацювання, тому що рівень унікальності в такій роботі невисокий. Компанія «Легко в учебе» пише курсові роботи з рівнем унікальності зазначеним при замовленні на нашому сайті. Так само у нас можна замовити підвищення унікальності вже готової роботи.

Перед тим як приступати до підвищення унікальності магістерської, потрібно з'ясувати якою програмою потрібно перевіряти роботу, що потрібно, що б не розходилися результати по унікальності роботи. Для перевірки на унікальність робіт використовують такі сервіси: antiplagiat.ru, advego.ru, etxt.ru, text.ru, та інші в деяких закладах розроблені свої програми для перевірки унікальності роботи. Після виконання роботи на замовлення компанія в особистому кабінеті замовника прикріплює звіт по унікальності, що б у Вас не виникало необхідності перевіряти її та в підтвердження того що робота з високою унікальністю. В інститутах перед захистом курсового, дипломного проекту студент надає звіт по унікальності своєї роботи. Завдання перевірки на антиплагіат це підрахунок наскільки Ваша робота оригінальна й не схожа на інші.

Існують стандарти по унікальності роботи на замовлення, але вона може варіюватися з урахуванням вимог замовника або методичних рекомендацій:

реферат, контрольна - 35%;

завдання, анотація, презентація, супровідні документи, відповіді на питання, доробка готової роботи - 50%

курсова, індивідуальне завдання, реферат, складання плану - 60%;

диплом, бакалаврська, магістерська, стаття, доповідь, тези, твір, мовний переклад - 70%.

Але цю планку унікальності робіт на замовлення викладача можуть завищити й до 90% що ускладнює написання роботи з унікальністю, в слідстві виникає питання як написати унікальну курсову, терміновий унікальний курсач, дипломна без плагіату, магістерська з високою унікальністю.

Коли тема роботи поширена, тим складніше написати роботу з високою унікальністю, бо більша частина робіт містить у собі цитати, терміни, формули, висловлювання й при додаванні своїх думок та висновків на тему високої унікальності не вийде. Основний спосіб, що б отримати унікальну роботу, довірити її написання професіоналам компанії, бо наші фахівці піднімають її, не забороненими способами.

При написанні курсової, магістерської, дипломної, бакалаврської можна використовувати таблиці, узагальнення інформації, уточнення деталей, збільшення обсягу роботи, аналізувати інформацію. Також можна використовувати епітети й синоніми, при цьому текст повинен бути читабельним з вірними закінченнями. Потрібно вивчати інформацію про проблемні аспекти теми, вивчати статті, тези, есе на тему. Складніше коли мова йде по технічних предметах (фізика, хімія, математика, економіка, статистика) в таких наукових роботах використовуються формули. Тези, статті, доповідь, есе — тут потрібно високоякісний рерайт, глибоке перероблювання матеріалу його вивчення, виклад думок, ідей, рекомендацій на тему з урахуванням логічної побудови й вимог в обов'язковому порядку викладу роботи повинно бути в науковому стилі.

Наша компанія допоможе Вам написати роботу з високою унікальністю, яка заслужено, принесе відмінну оцінку за роботу на замовлення.