ЗНО

Підготовка до ЗНО онлайн допоможе кожному учню скласти тест на успішно. Репетитори «Легко в учебе» проводять курси з підготовки як групами, так й індивідуальні уроки. Найчастіші предмети для здачі ЗНО це:

• математика;
• історія;
• українська мова та література;
• хімія;
• англійська мова;
• біологія.
 
Тренувальні тести ЗНО це гарна можливість перевірити свої знання та зрозуміти які є ще прогалини, які теми варто підтягнути. Все що необхідно обрати відповідний курс для підготовки зі ЗНО, й вказати предмет. 
 
Важливо! Хочете 200 балі зі ЗНО, тоді звертайтесь до наших репетиторів.
 

РОЗПОЧНІТЬ ПІДГОТОВКУ ДО ЗНО ВЖЕ СЬОГОДНІ

 
Як підготуватися до ЗНО має комплекс завдань: 

1. Вибір необхідного предмета (фізика, математика, географія, історія України);

2. Рівень учня по програмі ЗНО (переваги центру «Легко в учебе» в тому, що перший урок це пробний, як раз на ньому вчитель детально аналізує рівень учня, який напрямок має підтягнути);

3. Заняття зі ЗНО (на онлайн уроках вчитель готує відповідні матеріали для проведення уроків, задає домашнє завдання, розв’язують завдання, пояснює нову тему, розбирають відповіді на питання;

4. Моніторинг процесу (часто на уроках ЗНО влаштовують зрізи знать, котрі допоможуть учням дізнатися рівень знань та видно прогрес по навчанню)

5. 200 балів ЗНО (після пройденого курсу ЗНО, можна бути впевненим у найкращому результаті.

ЗНО ОНЛАЙН


Підготовку до ЗНО онлайн найкраще забронювати раніше, бо вивчення деяких предметів вимагає більше часу (ЗНО з англійської мови, математика, хімія). Вивчаючи матеріали краще з періодичністю проходити тести з української мови та літератури, географії — таким чином буде проходити моніторинг досягнутих цілей. 

Важливо! Фахівці допоможуть на іспиті, замовити онлайн допомогу на іспиті зараз. 

Уроки по ЗНО на ресурсі «Легко в учебе» проходять онлайн, це однозначно легше організувати учню. Не потрібно тратити час на відвідування курсів, а тільки підключатися на онлайн урок з математики чи англійську. 

Вчителі готують матеріали по предметах, відео та презентації, що дозволить детально розібрати тему з історії чи хімії. Підготовка до ЗНО математика у групах чи індивідуально покликаний закріпити знання, а також їх покращити, адже для вдалої здачі ЗНО потрібно готуватися завчасно.

БІЛЬШЕ МАТЕРІАЛІВ