НМТ

Підготовка до складання тесту НМТ:

Математика
Українська мова
Історія України
Англійська мова
 


ЩО ТАКЕ НМТ


Національний мультипредметний тест це спрощений ЗНО, тільки складається з 3 блоків питань, котрі розбиті на 20 завдань, а загальний час для їх виконання 120 хвилин. Щоб найкраще йог скласти звертайтесь до репетиторів біржі «Легко в учебе». 

Щоб підготуватися до складання НМТ, потрібно підготуватися до додаткових питань з: біологія, фізика, хімія. 

ПІДГОТОВКА ДО НМТ МАТЕМАТИКА 


Викладачі математики legko-v-uchebe підготують до успішного складання тесту по помірним цінам, але головне по швидкому курсу. Матеріал розроблений спеціально для комплексного вивчення предмета. Репетитор з математики допоможе підготуватися до контрольної роботи, складання іспиту.

Як підготуватися до НМТ з математики, все легко, звертайтесь до репетиторів, перевага в тому, що часто влаштовують тести з перевірки знань, для моніторингу отриманих знань.

Нотатка! Репетитор підготовить до ЗНО з урахуванням індивідуальних знань.

ЯК ГОТУВАТИСЯ ДО НМТ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Найкраща підготовка до національного мультитесту це з репетитором, одна є можливість здійснювати її самостійно. Розбивайте теми на блоки, з періодичністю проходьте онлайн тест, щоб зрозуміти яку тему потрібно підтягнути. Абітурієнт може скористатися послугою онлайн уроком з української мови. Репетитор з української мови відпрацює проблемні теми та важкі (синтаксис, фразеологізми) чи взагалі весь шкільний курс.

Отримаєте свої бажані 200 балів, з репетитором української мови legko-v-uchebe, адже такий вступник буде в пріоритеті ВНЗ.

МУЛЬТИТЕСТ ФІЗИКА


Репетитор з фізики знає, що потрібно готуватися з 5 блоків, серед яких буде 20 завдань: тестове завдання, де потрібно вибрати правильно відповідь, встановлення відповідності у фізичних завданнях чи розв’язати задачу з фізики та 6 завдань, де необхідно надати відповідь. 

 


РЕПЕТИТОР