Репетитор англійська мова

Репетитор з англійської мови онлайн для ЗНО (ВНО) НМТ, учнів молодших класів, старшої школи чи ДПА, для підтягнення знань дорослим можна знайти на сайті «Легко в учебе». Репетитор англійської може перевірити ваш рівень чи його підтягнути:

А 1 (початковий рівень, елементарне володіння мовою);
А 2 (рівень англійської мови нижче за середній);
В 1 (середній рівень, знання допомагають розуміти й читати тексти без спеціальної лексики, коли учень може висловити свою думку, розуміє діалог);
В 2 (вище за середній, тобто може описувати події з різними деталями та навіть приклади, повністю розуміє діалог, вільне спілкування на всі теми);
С 1 (просунутий рівень англійської мови, можливе бізнес листування, стилістично грамотно, широка лексикологія);
С 2 (досконалий, глибоке володіння англійської мови, великий словниковий запас, написання різних текстів).
 

ЯК ЗНАЙТИ ХОРОШОГО РЕПЕТИТОРА АНГЛІЙСЬКОЇ? 


Вчитель іноземної мови legko-v-uchebe підготовить всі необхідні матеріали з урахуванням рівня та запитів від уроків. Репетитор ЗНО/ВНО англійська має широкий словниковий запас, може без підготовки надати відповіді з глибоким описом деталей навіть з вузьких професійних напрямів. 

Уроки англійської мови проходять онлайн, на початку навчання викладач перевірить ваш рівень, щоб знати відправну точку, таким чином буде зрозуміло в якому напрямку рухатися далі і які теми вивчати. Навчання буде складатися:

Усні завдання (відповіді на запитання, висловлювання думки, спілкування з носіями мови);
Вивчення слів англійської мови (обов’язково потрібно покращувати словниковий запас слів);
 Письмові завдання (проходження тестів, написання контрольних робіт з англійської мови).
 

РЕПЕТИТОРИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ: ІНДИВІДУАЛЬНІ ЗАНЯТТЯ


 Робота для репетиторів англійської мови через Online як правило це індивідуальні заняття, однак можуть бути й групові. Наприклад уроки з англійської мови для дітей проводяться в ігровій формі, а от коли підготовка для складання ЗНО, НМТ то тут враховується міністерська програма для розробки тестів. 

 Важливо! репетитор з англійської мови ціна низька на сайті legko-v-uchebe!

Курси англійської мови або репетитор: що вибрати. Тут все просто, репетитор займається з вами індивідуально, враховує рівень знань з англійської, проводить тестування, розробляє матеріал відповідно під ваші цілі, а отже вивчення мови та подолання мовного бар’єра буде швидшим.  

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ